Διαθερμική Πάτρας – Ασημάκης Στρατογιάννης

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ξεκίνησε στην ελληνική αγορά το1997 με ιδρυτή τον μηχανολόγο μηχανικό Ασημάκη Στρατογιάννη. Το 2000 ενταχθήκαμε στο πανελλήνιο δίκτυο της Διαθερμικής, και από τότε εξελισσόμαστε διαρκώς στον χώρο της ενέργειας.

Η φιλοσοφία μας

Από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι και σήμερα αναζητούμε τις πιο αποδοτικές και καινοτόμες λύσεις στον τομέα μας, και με διαρκή ενημέρωση και παρακολούθηση σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, μπορούμε να σας προσφέρουμε την μεγαλύτερη γκάμα επιλογών. Με αυτή την τεχνογνωσία, τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας και την πολυετή εμπειρία στον χώρο, είμαστε εδώ για κάθε σας ανάγκη.

Δείτε κάποια έργα μας

Παροχόμενες υπηρεσίες

Εκτός από την πληθώρα προϊόντων, προσφέρουμε και μεγάλο εύρος εργασιών, και με έμπιστο και άψογα καταρτισμένο προσωπικό εγγυούμαστε κάθε φορά το καλύτερο αποτέλεσμα στην πιο προσιτή τιμή.Αυτές είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες μας :

  • Εγκαταστάσεις οικιακού και επαγγελματικού κλιματισμού
  • Συντήρηση (σέρβις) και απολύμανση κλιματιστικών *
  • Εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων
  • Συντήρηση (σέρβις) ηλιακών θερμοσιφώνων
  • Επισκευή ελαττωματικών κλιματιστικών και αφυγραντήρων
  • Ανάληψη έργων στο πρόγραμμα εξοικονομώ
  • Τοποθέτηση και έλεγχο μονάδων VRV, VRF και αεροκουρτίνων

Τα προϊόντα μας

Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες του χώρου , για να μπορούμε να σας προσφέρουμε μεγάλη γκάμα επιλογών που θα ταιριάζουν στις απαιτήσεις και στα θέλω σας!

Δείτε όλα τα προϊόντα

To συγκριτικό μας πλεονέκτημα
Ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές

Οι χιλιάδες πελάτες μας επιβεβαιώνουν, πως η εμπειρία μας στον χώρο και η επιμονή μας στο να παραδώσουμε την απόλυτα σωστή δουλειά αποτελούν, μέρος της ταυτότητάς μας!
Πάντα συνδυάζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας με την βέλτιστη τιμή!